Shopping cart

Recent Posts

Welkom bij Discount Taxi Nederland

Veelgestelde vragen

  • Home
  • Veelgestelde vragen

Om online te reserveren, kunt u eenvoudigweg onze website bezoeken en het boekingsformulier invullen. Volg de instructies en ontvang direct een bevestiging van uw reservering.

Ja, u kunt uw boeking online wijzigen of annuleren door ons te bellen zo snel mogelijk. 

Bij Discount Taxi begrijpen we dat vluchten vertraging kunnen oplopen. We volgen uw vluchtstatus actief en passen onze aankomsttijd aan, zodat onze chauffeur u op het juiste moment kan ontmoeten.

Ja, de tarieven voor online boekingen zijn gelijk aan die voor telefonische reserveringen. We streven naar transparantie en eerlijke prijzen voor al onze klanten.

Ja, u kunt specifieke verzoeken of voorkeuren toevoegen aan het opmerkingenveld tijdens het online boeken. We zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

Na succesvol online boeken ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Controleer uw spammap als u de bevestiging niet onmiddellijk ziet en neem contact met ons op als u verdere assistentie nodig heeft.

Absoluut. Bij Discount Taxi hechten we veel waarde aan de privacy en veiligheid van uw gegevens. Onze systemen zijn beveiligd en we delen uw informatie niet met derden zonder uw toestemming. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer details.

Nee, bij Discount Taxi streven we naar transparantie en duidelijkheid in onze tarieven. De kosten die tijdens het online boeken worden weergegeven, zijn de totale kosten zonder verborgen toeslagen. Controleer echter altijd de boekingsvoorwaarden voor specifieke informatie.

Stel een vraag